Колы ты ны жывэш, ек народ,

То якый с тэбэ толк

И, взабравшись на аж паталок,
Как саправдны заправски шпион,
Мы патрос там ужо харашо
Всяких вошак ий оск.

Вот мы тута, увзевшы гаршок,
Стаимо, хы, аж навыдагоц,
Ну, й сабе выдаем неки сок.
А кому до нас шо!

Гэто наша деревня й сыло.
И оно шо названьне смишно:
Бо тут рыють но рылам дэсь ров,
Коб дэ свынюм хоть корм.

Так шо мухы са осьмы в лазок
Очынь шустро, ек винык, в прыхож.
И тут трэба вж морылок штук 100.
Или мы их – нагой?

Да, за в7 трэга вход и прысмотр.
Бо но ты дэсь кудысь во в город,
Ек в тыбэ защыкнувся й замок.
Ну, чы клемка таво.

Так шо найдым шас, мо, волонтёрк.
Да застрала Коза в Понизох!
Бо ты справыся чы са 7ёрк,
Ктура шэ й ексь С3лок.

Дело к вечеру дэся було…
Ох, награвсь на гармоньцы Васько!
Ажны карма вся вон.


Рецензии