Памят мами

Ви мудрою й терплячою були,
Тривоги і біда вас не зігнули!
Літа, однак, мов свічечка, стекли
І лиш тепер ми втрату цю збагнули!

Простіть нас за недодане тепло,
Пробачте за несказані слова!
Ми вдячні вам за все, що в нас було!
Для нас, рідненька, ви завжди жива!!!


Рецензии