Ira initium insaniae est

rage's a rooster
at my fence
up to 5 am.
rage's a booster,
could drink up a solid gramm.
but better liter to outglam.

wrath is a patchwork,
made when prison ceiling was the skies.
i've been sneaking out in soft disguise.
home to work.


Рецензии