***

01.09.2023
Точно бухой, пойду в мирдругой

Там за вуалью преград

Стоит Град СемьОград

АЛ_Маз на вершине ГОР_ы

Смотришь!? Пойди вОсьми.          Ті що требу требують

Богами величають себе

Якщо ви були з нами

Чому мир поринув в пітьмі

Чому ви покинули діток

Чому чертогів нема

Де Ваша Сила

Де Слава що була

Питання, питання у простір

Все що було вже не ма

Ми творимо простір

В нас Сила мов сталь

Разом Ми зможемо друже

Всесвіт зробити для нас

Діти Небес це Співдружжя

Прокиньтесь бо мир вже чекає ВАС!!         


Рецензии