Алiшер Кийом. Рубоi 550

Рубої 550

Хаййом, навіщо ж з Адамом* і Хаввою цей фарс,
Колі є Мартйа i Мртйанаг, чий батько Каюмарс?
Ви бачили в горах чи живе сніговий барс, Кийом?
Чи змінив Авесту на Коран добровільно парс?

*У арабів наголос падає на перше А.
*Первомужчина і першожінка у парсів.


Рецензии