Яшим шуны белеп

Тормыш шулай корылгандыр инде:
Бер карасан, усал язмыш кебек,
Бер карасан, бар да  бик тиз утэ,
Ж,ин,ел тозэлердэй ялгыш кебек.

Бала-ана тормышы да шулай:
Бала устерэсен, барсын  куреп.
Ун,ыш-шатлыклары бик куп була -
Кайчак тормыш сыный дурткэ богеп.

Алдагысы хэерлегэ булсын:
Бар да дорес, бар да  кулай кебек…
Тик баламны хэзер язмышлардан
Рэнж,еттермэм. Яшим шуны белеп!

29 август, 2023 ел


Рецензии