экспромт

Къурвах хьана, катна закай,
Тахсир нинди ят1а чакай?
Гьиниз фена эвел садвал,
Рик1е амач ерли шадвал.

Вилив хуьзва за ви рекьер,
Умуд амаз,сад хьун рик1ер.
И дуьньяни са вун ава,
Тар кьурана, са пун ама.


Рецензии