1й було кiлька мiсяцiв за шiстдесят...

Їй було кілька місяців за шістдесят...
Душа змиритися з цим не бажала,
Вона в своїх "дівочих" снах літала,
Завжди хотіла буть коханой. Все пізнать.

Яскраві квіти викликали ейфорію.
А погляди захоплення були приємні.
Ось побувати хоча б раз, колись, в Едемі,
Щоби наситилася враженнями мрія.

Сьомий десяток її зовсім не лякав.
Душі учора виповнилось... двадцять.
Вона звучала музикою овацій...
Їй ангел все життя любов'ю осіяв.


Рецензии