Ты красива, когда улыбаешься

-Ти гарна, коли усміхаєшся.
-Ти гарний, як дивишся в небо.
-Ти щастя, коли ти лишаєшся.
-Ти щастя, як поряд. Деінде.

-Ти горе, як з гніву хворіють.
-Ти горе, як мислиш за помсту.
-Ти біль, коли очі пустіють.
-Ти біль, коли дивишся вгостру.

-Ти свято, коли ми удома.
-Ти свято, де тільки ми разом.
-Кохання моє і утома.
-Кохання, що більшає з часом.

-Ти - Всесвіт, причина щоб жити.
-Ти - Сонце. Не страшно умерти.
-Ти - Літо, солодкії квіти.
-Ти - все, що я мала знайти.


Рецензии