Iз ним усi жiнки - щасливi

Із ним усі жінки – щасливі.
Лише б він йшов із ними поруч –
Праворуч йшов би, чи ліворуч...
Вродливі дуже. Не вродливі.

Малі. Великі. І дорослі.
Стрункі. Що виструнчитись мріють.
Що носять нецнотливі вії.
І що казкові носять коси.

Із ним щаслива кожна жінка.
Він не багач. І ним не буде...
Жартує він. Сміються люди.
І всі жінки сміються дзвінко...


Рецензии