Душечка

Душечка твоя бринить та вирватися хоче
Ледве втримуйе йiйi глибоке декольте
Дуже зачекався я на цю солодку мить
Аж y горлi пересохло i сльозяться очi,
Aле кохаю, вiрю та надiюсь трiшечки,-
Ти так само млосно думаєш про те...


Рецензии