Вiдповiдь на зiзнання

Oспiвував такi зiзнання рiдко хтось
Але й доля ще не буцала нас як зараз
Може комусь це Божа кара, та тiльки нам це iспит
Отож якщо бажайеш чашу цю аж до дна випить
То значить неодмiнно вiдстрiляйемось


Рецензии