Сублимация - А. Лян

Красив, недоверчив и порою скептичен,
Уверен в себе и ничуть не двуличен.
К деталям дотошен и даже придирчив,
Не многословен и всегда саркастичен.

Умён, но порою бывает критичен,
Прямолинеен и ни чуть не забывчив,
Излагается матом, но объективен,
Мыслит не в рамках, но ограничен.

Интересен в беседе, иногда обезличен,
Жизненный опыт у него не публичен.
Образ шаблонов для него не привычен,
Всегда он на стиле и гармоничен.

Предвзят он конечно и не приличен,
Обособлен порою и безграничен,
Но в целом для всех он всегда симпатичен,
Стратег, кардинал, и в этом отличен!!!

29.08.2023г.


Рецензии