Читаю вiрш не так, як написав

Читаю вірш не так, як написав, –
не швидко... Вірш – вже мій, для чого швидкість?
Читання має бути відповідним
До вірша, саме так би я сказав,

Якби я мав коментувати вірш,
Якби коментувати попросили.
Коментувати вірші через силу?
Чи вірш тоді – не ламаний є гріш?

Найкраще – як читаю вголос сам,
Не покладаюсь на чуже читання...
Вірш врешті-решт – він про моє кохання,
Мій наголос у вірші – теж краса...


Рецензии
ПРИВЕТСТВУЮ, Миклош!)

СпасиБо тебе за оригинал!..(камешек в мой огород?..:)

http://stihi.ru/2023/08/31/5043
Приглашаю прочесть:)

С неизменным уважением,
Светлана

Светлана Груздева   31.08.2023 17:02     Заявить о нарушении