Я любив лiтаки

Я любив літаки.
Жив завжди від літовиська близько.
Літаки-срібняки
То високо літали, то низько.

Я літав в літаках.
Тіксі - Хатанга - Амдерма - Берінг.
Насолода така:
За пілотом – у ті самі двері.

А тепер я не сплю,
Як про зліт літаків слово чую...
Літаки не люблю
І всіх тих, хто літак пілотує...


Рецензии