про щастя

А виявляється, що щастя - у малОму,
А ми, чомусь, свій витрачаєм час!
Важливо, щоб хотілось йти додому,
Щоб в нашім серці вогник не погас!

Нам, виявляється, потрібно небагато,
Щоб в наших душах спокій панував,
Щоб в нас була своя, затишна хата,
А поруч той, хто би кохав і цінував!


Рецензии