Гламурнi атаки

Світлі дні ми вже забули
Але будуть ще святковi дати,
Й лихо врешті-решт мине
А ти, коли я змушений лягти на дно,
Сповiдями нiжними. бомбиш мене
Слiплять менi очi oбразiв твоiх гламури
Пiд натиском. таким не вистоять
Нi блiндажi моi, нi мури
Накрива нещадно зачароване твоє рядно
От I думаю, чи вкопуватись глибше все одно
Чи може бiлий прапор пора вже викидати?


Рецензии