Нагадай

Подзвони мені у 2005ий,
За номером з п‘яти цифр,
Домовимось де зустрічатись:),
Підемо гуляти…як діти…

Подзвони мені у 2005ий,
Поговоримо з пів години,
Мама скаже: «телефон вже червоний!»,
А ми ще не все встигли обговорити…

Подзвони мені у 2005ий,
Розкажи всі свої секрети,
У шафі ми складали одяг,
А тепер там чиїсь скелети…

Напиши мені лист у 2005ий,
Додай привітання-листівку,
Розкажи, як твої справи:)
Куди плануєш поїхати взимку?

Нагадай мені мої мрії,
Перші кроки в доросле життя:)
Які часи…які події,
Стільки щирості у очах!

Нагадай мені про важливе,
Дні народження дати, обличчя людей,
Нагадай мені «про сьогодні»,
Про майбутнє вже власних дітей:),

Нагадай, що забула сказати,
Спільні історії «смішних нас»,
Обіцяй, зберігати!!!
Підіб‘ємо підсумок і разом в НАШ ЧАС.


Рецензии