Найпрекраснiший спогад

1 куплет

ЗалишУся з тобою
У листівці малій.
Поринай з головою
В теплий вир тих подій!

Протилежні у морі,
Сильні дві течії.
І спалахують зорі,
Як і очі твої!

Приспів:

Як земля
З небом ділять сонце зрання.
Ти і я —
Ми об'єднані коханням!
Кожну мить
Хочу бути поряд, любий.
Знов тремтить
Серце лагідне у грудях!
Знов і знов,
Я тебе благаю, милий:
Цю любов
Бережімо, що є сили!
Водограй
Почуттів стрімких вражає.
Боже, дай
Нам вогню, що не згасає!

2 куплет

Моє серденько мовить:
Є любов, як вві сні.
Ми пливемо поволі
У старому човні.

Найніжніші долоні,
Найгарніші пісні,
Білий танець босоніж
По ранковій росі.

Приспів

Як земля
З небом ділять сонце зрання.
Ти і я —
Ми об'єднані коханням!
Кожну мить
Хочу бути поряд, любий.
Знов тремтить
Серце лагідне у грудях!
Знов і знов,
Я тебе благаю, милий:
Цю любов
Бережімо, що є сили!
Водограй
Почуттів стрімких вражає.
Боже, дай
Нам вогню, що не згасає!

3 куплет

ЗалишУся з тобою.
Промінь в серці моїм —
То малесенький прояв
Запальних почуттів.

Знай, що я буду поряд,
Наче сонце в пітьмі.
Найпрекрасніший спогад
У твоєму житті.

Приспів

Як земля
З небом ділять сонце зрання.
Ти і я —
Ми об'єднані коханням!
Кожну мить
Хочу бути поряд, любий.
Знов тремтить
Серце лагідне у грудях!
Знов і знов,
Я тебе благаю, милий:
Цю любов
Бережімо, що є сили!
Водограй
Почуттів стрімких вражає.
Боже, дай
Нам вогню, що не згасає!


Рецензии