Значення

Цілий рік і ще пів,
як багато життя втрачених днів,
а ще більше втрачено доль
Тих, які знали ціну сивих скронь.
А ще більше недоспаних тих молитов
задля Кожного, Хто проливає кров,
а ще більше тих чорних німих стрічок,
коли доля ріки перетворюється в потічок..

Цілий рік і ще пів..
Тільки дай, Боже, ще і ще сил,
аби витримати все, що призначено,
аби Втрати Ці мали найважливіше Значення..


Рецензии