про iнь ян

На добраніч вам, очі-оченята.
Най розбудить вас лагідна світань.
Кажуть, без жури не буває свята,
як без інь ніяк не буває ян. 

Вище за ціну попередня плата.
Навіть кращий день поринає в ніч.
З добрим ранком вас, мої молодята,
І кіптява мла відлітає пріч.

світлина: Олексій Шовкуненко. Портрет в білому. 1915.


Рецензии