Життя

Життя після втрати існує,
безжально так часто болем катує,
проте - все ж існує.

Життя після втрати йде далі
переливом надії, усмішки, печалі
в якісь невідомі ще далі.

Життя після втрати дуже цінує
те щастя, що минулим лікує
і віру в майбутнє будує.


Рецензии