Все завершиться вiршем. Любов. Щастя. Грiх...

Все завершиться віршем.
Любов.
Щастя.
Гріх.
Каяття.
Перший крок, перше слово синів і дочок, і онуків.
Все завершиться віршем. Бо вірш безперервний – життя.
І у радості час, і у мить невимовної муки.

Все завершиться віршем... Та що ж воно врешті – той вірш?
Світлий перший рядок. Ще більш світлий – рядочок останній.
Навіть та дивовижна хвилина, коли ще мовчиш,
Але вже пишеш подумки вірш про щасливе кохання.

Все завершиться віршем. І віршем завершаться всі.
І герої, які вже на небо ідуть серед бою.
І кохані, що вірні героям – в любові красі.
І все те, чим живемо, що звемо життям і любов'ю...


Рецензии