Вiн живе - мов чужим життям

Він живе – мов чужим життям.
Сон такий. Чи така вже карма.
Мов шпигує під прикриттям.
Мов життя віддає задарма.

Все у нього – не те, не так.
Не з тієї ноги – від ранку.
Що не подруга – то не та.
Ще й і крові поп'є коханка.

Я б поради з життя надав,
Тільки слухати він не хоче...
Плаче в серці якась біда,
Хоч не плачуть в людини очі...


Рецензии