хто ми

«Хто ми є?!», або:
«тест на людяність!»
~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~*~~~
Щедрий той, хто подарує
Людям те, що край потрібне.
Добрий той, хто не травмує,
А ні словом, а ні ділом.

Люблячим є той, хто знає,
Про болючі всі ;мозолі,
Але він не наступає,
Не нашкодить мимо волі.

Хто цінує - не образить!
Не - навмисно, не - свідомо…
Поважаючий - не заздрить,
Йому підлість - не знайома…

А, розумний - не принизить!
Не зачепить струни серця…
Не випробує на міцність,
Бо - де тонко, там і рветься…

Скромний зверхньо не погляне!
Не займе чужого місця…
Вихвалятися - не стане…
Совість у такого - чиста…

Чесний - не візьме чужого!
Не прибреше… не обдурить…
Тай не зрадить він нікого…
Не відправить на тортури…

Той… - не_залишить у біді,
Хто до чужого болю чуйний!
Бо, найцінніший у житті,
Є той, хто є - благо розумний.

Те, хто ми Є; - тест на життя!
На людяність та на духовність!
Так крок за кроком в майбуття,
Нас Божа виведе свідомість!


Рецензии