яка б погода не була

Яка б погода не була
Ви душу прикрашайте ясно!
Промінчик світла і тепла
Друзям моїм! Все буде класно!

Щоб не казали вам услід,
А ви їм счастя побажайте!
А Богу - слава та уклін!
Він усе бачить, пам;ятайте!

Хай буде радісним цей день,
Для кожного у цілім світі!
Щасливих у душі пісень,
Кожного для, кожної миті!


Рецензии