Цей свiт- iлюзiя

Здайеться грандiозним все кругом
Небо, зорi- просто гiгантський космодром,
Стирчить на нiм десь загадкова вiсь
А нашi долi крутятся на нiй
З рiдною планетою разом
Але все ж, дорогенька, не журись,
Нам не треба довго тут гадати-
Вiд розлуки до кохання зовсiм недалеко,
Тiльки придивись,- легко рукою можна подавати


Рецензии