Життя

Життя як боротьба
Життя як альтернатива
Життя як модель
Життя як сенс
Життя як ціль
Життя як мета
Життя як простота
Життя як ідея
Життя як принцип
Життя як любов
Життя як свобода
Життя як краса
Життя як насолода
Життя як буття
Життя як війна
Життя як життя
Життя... (с)


Рецензии