Про футуристичнiсть людського на шляху до ново цiв

Виключення людством природніх компонентів заміною штучних, може бути ознакою переходу до глобального стрибка до іншої цивілізації.
Така цивілізація надасть можливість створювати світи в різних, найвіддаленіших куточках Всесвіту.
На нових місцях людина-прибулець буде створювати із формул-матриць усе те,що було оцифроване, розпізнане на нано-молекулярному та молекулярному рівнях на Землі, назад в природній стан.
Можливість подорожувати із "формулами-матрицями" у людино-штучній подобі, сприятиме переходу як з метою відтворення людини та людського, природнього навколо неї, так і з метою створення нового Світу.
Таке одне із завдань людства
Завдання людини стати у Божу подобу ..
Усе наукове, правове, культурне, економічне, соціальне, військове, політичне, - будуть загострені на одну "мета-мету" - еволюція задля гіга-переходу цивілізації. Цивілізації поразок перед природою, цивілізації втрат потенціалу та людського ресурсу, цивілізації споживачів та розривів між бідними і багатими, цивілізації нерозуміння свого призначення та анти-людських і анти-гуманних цінностей, цивілізації насильства та лукавства, ..
(с)


Рецензии