Сенека втомився, а також втомився Езоп

Сенека втомився, а також втомився Езоп.
Це та, пересічним – нечутная, дивная втома,
Коли у суспільства – надійно, давно – не всі вдома,
А люди кричать, задоволені: «Наш образок!».

Не бійтеся смерті, Сенека величний казав.
І випийте море, порадив Езоп виродливий.
Та хоче по-своєму нарід украй вередливий
І молиться вперто на блазнів на всіх образах.


Рецензии