Подiбностi

Ви схожі.
На Калі, Артеміду, Геру, Бастед
У вас всіх така ж голова, такі ж живі ноги
І тіло, завжди, що-небудь украша:
дикість, ошатність, прекрасність

Образ Пролетарія може різниться
І серед різностей цих, схожостей вдоста.
Діяльність соціальна, відповідальність особиста
В прошарках суспільства Верхи і Низи,
керовані інстиктом Діяти.


Рецензии