Чумацький Шлях

Нападало зірок чимало
Згоряя палко вмить
І небеса
Холодним сяйвом очі выжигают
До сліз -
Така шалена то краса

Безодня пустощів заманює, ворожить
Схиляє погляд вниз,
А у горі
Пустелю, що колискає й тривожить
Протоптують за обрій
Табори

Напилися
З тієй ріки молочній
Чумацький Шлях її окреслив береги
І на собі
Тримає сяйво неба
у Вічності -
Йому це до снаги

13.08.2023


Рецензии