Бог даe людинi вiрш для щастя

Бог дає людині вірш для щастя.
Бог для щастя людям все дає.
Але навіть ті, хто знав причастя,
Людяність, бува, лиш удає.

Бог для щастя вірш дає людині.
Всім для щастя Бог дає вірші.
Навіть тим, хто зрадив небо синє.
Навіть тим, в кого нема душі.

Я питаюсь: "Як то сталось, Боже,
Що по світі брат на брата ніж
Гострить?". І відповідає Боже: "Може,
Саме твій врятує людство вірш"...


Рецензии