Стеж за мною

Стеж за мною,
Як я втрачаю глузд...
Це не боляче, тільки один бокал.
Вічність допита, серце зриває пульс,
І я знову падаю в ніч дзеркал.

Стеж за мною
Там, де іде війна.
Там, де кожен друг, і ворог, і маячня,
Там, де всі ми рідні,
і знову гвалт,
Там, де я з тобою, але сама.

Стеж за мною
Сталкером під вікном.
Не сприймай образи
І дикий смак.
Просто я, як в казці, насправді вовк,
Але зовні - так, це лише ягня.

Стеж за мною...
Так я втрачаю глузд.
Це не боляче, просто допий до дна.
Я сьогодні прийшла, подивись, я тут,
Але поки вийшов - мене нема.

11.08.2023

© Inna Омут, 2023


Рецензии