Ша-ша? Баш на баш?! Зарэ вгреем!

Пишу, как Есенин и как Пастэрнак.
Бо шо тут нам берег турецкий.
И вот у нас снова тут Терехова ж.
Ну, тая шо грала в кине дэсь.

Да нет жэ! Тут Любка. Й така заводна,
Ек вота Малахов Андрейко.
И мы на завалинке снова у вас.
И дэсь втихаря к Брылю едем.

Наверно, ны трэба й ёго представлять.
Ведь гэто Професор шэ з детства.
Бо руку завсёды над парто вздымав:
Я знаю, ек всэ по-немецки!

Ну, гэто той хлопыць, в футбол шо так грав,
Шо в7 одбывав ажны ейця.
А ны сам остався калико в Пытра,
Шо влад в ногы туфлё заехал.

А шо шэ умие Васыль Брылиянт.
Бильш ныц, мусыть, навытькы й пэцять.
Бо й муху ны хочэ а во тут ганять,
Шо лизэ на руку, наглея.

То шо вам заграты? – пытае Кентавр,
На муху так глэдячы нежно. –
А ну, выйды тыхо, пока шэ жыва!
Вот свет тоби там ось з двырэй, хрэнь.

...и розовый кинь чы прам скачэ до вас
Аж дэся с-пуд Бродницы с неба


Рецензии