Це так просто

Будь-хто може стати щасливим! Я знаю, це – просто,
Якщо не скупитись на щирі і теплі слова,
Стрічати привітливо, наче жаданого гостя,
І бачити в кожному серці любові розмай.

Не складно віддати людині краплину уваги,
Відомо, що слово уміє творити дива,
Емоції наші вчувають і втіху, і чвари,
І рифи підводні уїдливих фраз і питань.

Насправді, це просто – побачити в людях прекрасне,
Заглянути в душу і прикрощі не обійти.
Ділитися зернами щастя ніколи не гайте
У будь-які миті і навіть у пеклі війни.


Рецензии