Обiйми мене

В небі синім розкішнім
Легко так і безгрішно
Пропливають хмаринки в далечінь голубу.

Обійми мене ніжно,
Усміхнись білосніжно
І зігрій щирим словом у годину скрутну.

Скільки днів пролетіло!
Ми давно посивіли,
В наших душах багато є невидимих ран.

Щоб життя не тьмяніло,
У душі не щеміло,
Обійми мене просто без піднесених фраз.

Попри болі й незгоди,
Попри сльози і бомби,
Разом ми зустрічаєм наші миті життя.

Навіть в бурі і грози,
І в часи перевтоми
Говори, що без мене ти не зможеш ні дня.

Чути Всесвіту відлік,
Десь очікує Вічність
І собі забирає наші ночі і дні.

Про кохання, і вірність,
І про трепітну ніжність
Говори мені серцем, як в літа молоді…


Рецензии