Проста мелод я кохання

Як буває важко на душі,
Коли ти приходиш уві сні.
Ніжно доторкаєшся лиця,
І звучить мелодія проста.

Та мелодія звучить крізь сон,
Моє серце узяла в полон.
А в душі немов рання весна,
Поцілунком розбудив мої уста.

І я чую подих твого тіла,
Враз душа моя затрепотіла.
Та не довго моє щастя длилось,
Бо проснулась я і все змінилось.

Той яскравий сон дав зрозуміти,
Почуття живі..лиш не зігріті.
І кохання нам треба признати,
Щоб друг друга уві сні не зустрічати!!!


Рецензии