Журавлики

.Журавлики. Як вас уже багато
і десь далеко відійшло від нас все свято,
і тільки будні сірі, нездоланні,
в яких вся пам'ять згадки лиш про Вас, Незламних..
.Журавлики. У вічному тепер польоті,
а ми ще тут. Реалії скорботи:
як Вас багато в синім небі вже над нами
/оберігаєте наш спокій себеснами../


Рецензии