Вiрш, який писати не потрiбно

Є вірш, який писати не потрібно.
Ніяк. Ні наяву, ні уві сні.
Він може бути ідеально рівним.
Та не потрібним людям і мені.

Є вірш, який не можна не писати,
Він пишеться з народження – щомить.
...Інтимний є – до пані, що кохати
Приречений, допоки маєш жить.

Є вірш, яким у Бога щастя молиш.
Є вірш: за мить напишеш – вік мовчиш...
Є вірш, що не напишеться ніколи,
Та мріяти про нього – кращий вірш...


Рецензии
НОЧНОЙ ПРИВЕТ, Миклош!

Не могла не отозваться на Строки!)
http://stihi.ru/2023/08/15/131
(приглашаю прочесть)
Светлана

Светлана Груздева   15.08.2023 00:20     Заявить о нарушении