Ш банула мене бл дь життя

Шібанула мене бл@дь життя

Ех, шкода, що цегла літає тільки зверху – вниз…
І якщо у воду, то майже без бризок.
І потрапляють не завжди до людей…
Летять, летять і… без смертей.

І добре, коли цегла промаже,
Хай краще хтось свариться, скаже,
Що надто багато цегли літає,
Звідси казки та народження байок.

На кожного мудилу - свою цеглу,
Одним у табло, іншим за спіч…


Рецензии
Сосед-хохол недавно угостил салом. А затем пытался присунуть... Хохол, да и только!

Кристина Митте   18.08.2023 05:54     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.