про офiрну оферту та стрибки через екватор

...тому я був ще неживий,
та імовірно вже не мертвий,
що для офірної оферти
я не дарма, як шут рудий,
ногой спирався на обрив
і перестрибував екватор,
і сам китайський імператор
мене за бороду схопив,
коли я освiтив пiтьму
і всупереч пересторогам
став схожим на живого бога,
коханню завдяки тому...


Рецензии