Вона не проти

Коли ідуть дощі
Сердце бьється частіше.
Я, ты мы і вони...
Океан.

Чудова пісня
Волнами...
Сповільнюю час,
Цей момент є тільки для нас.

Відчуваю прохолоду,
Як нібіто в зошиті
Малює хтось ноти.
Я в щоці
Але вона не проти.

Сподіваюсь
Ти залишиш,
Останній квиток.
Ты будеш радіти,
Як ніби це була...


Рецензии