Грай, сопiлка пастуша

Грай, сопілка пастуша, грай.
Доки губ не скує зима,
Відлітай, журавля, у край
де в очах не живе журба,
Де півнеба не криє дим,
Де гаї не горять вогнем,
І катма долі молодим
Діла мати з отим царем.
Замість гани, журби уміст,
Журавлят повернеться стрій
із Країни Забутих Міст
У долину довічних мрій.
Грай, сопілка пастуша, грай.
Шелевіють нехай поля.
В небі стрій журавлів і я.
Грай, сопілка пастуша, грай.
світлина: Деніс Саражин.


Рецензии