Тунель кохання

Паротяг бухтить пердь-пердь, колесами чух-чух
Мчу вперед на всих парах я,
Хочу явитися зненацька
Вона сюрприз мiй терпить кожний,
Але без них то не любов
Так як i без попа парафiя
Кочегар. дров не жалiє I вугiлля,
Старається мiй вiрний друг
Бо тунель кохання чекає на нас довгий
Так я пiдiймаю козацький бойовий мiй настрiй
Та переможного завзяття сильний дух!


Рецензии