Люблю я птушак

Люблю я птушак у чыстым полі,
Дзе вее дымам са двара.
Направа лес, усяго даволі,
І толькі мне ўжо пара…
Але на нешта спадзяюся,
Калі знікае птушак спеў.
Я жыць ні кроплі не баюся,
Заўсёды жыў так, як хацеў.
А і нічога мне не трэба,
Маё жыццё, так павялось:
Ёсць у хаце кошка, луста хлеба…
Жыві! Ніколі не зайздросць.
…Знікае сонейка за ганкам.
Ды ў лес спяшаецца крумкач.
Прачнуцца птушкі заўтра ранкам,
А я? Ці ўсім сказаў “прабач”?


Рецензии
Добрый вечер! Правильно, что нужно в жизни радоваться всему тому, что есть, имеется и приумножается! Стих наполнен искренностью! Светлого вдохновения! С уважением и добрыми пожеланиями, Лина Хачиковна.

Лина Хачиковна Усепян-Овсепян   10.08.2023 19:01     Заявить о нарушении