маскарадный шум

9 июля 2015
(анапест, ямб)

отшумел фонтан
опостыл майдан
щекотливый взгляд
потускнел заряд
штормовой сигнал
забывается бал
маскарадный шум
далеко от дум
кораблями мчит
параллель-визит
исходящий ад
параллельный сад
дышать огнём
осторожно днём
созерцать потом
вечерами. рок


Рецензии