Дiти спали на пiдлозi у чужiм краю

Я співати вже не в змозі
Пісеньку мою –
Діти спали на підлозі
У чужім краю.

Утомилися в дорозі
По чужім краю.
Діти спали на підлозі,
А немов – в раю.

Спокій, громи не лякають,
Носики соплять,
Діти до життя звикають –
На підлогах сплять.

Діти спали на підлозі,
А немов – в раю,
Ta співати вже не в змозі
Пісеньку мою...


Рецензии