Люблю тишу

О, як же тишу я люблю.
Її зітхання.
В меланхолійності ловлю
Зачарування.

Шукаю затишок душі
І насолоду,
Лечу за мріями в журбі
У ніч холодну.

Я прислухаюсь до вітрів,
До шурхотіння,
Вбираю світло для віршів
В ясі* проміння.

Плету тонку незриму нить*
З принадних звуків,
Щоб зберегти солодку мить,
Як божу мудрість…

Вдихаю тиші еліксир,
Як щастя ноту,
Щоб написати вірш про мир
І перемогу…


*Яса – поет. Світло, сяйво

*Нить – те саме, що нитка (поетичне).


Рецензии