А Ти почуй, Iсусе?

      " Господне лето. Над большой водой
Не каждый ветер выровняет птицу.   
Но всякий волос станет тетивой,
Где я в тебя ныряю, как в прибой,
И не боюсь разбиться."
         Елена Касьян

Священник каже, що таки Твоя,
Улюблена, як діти всі, дитина.
Що просто - то скорботна течія
Мій розум зачиняє самотинно.

Тож на гілки і кленів, і тополь
Узнов Тобі свої листи розвішу...
Лише думки в рядках сумних знеболь,
Лише подай душі нирванну тишу.

Слова Любові стиснуті в гортані -
Благаю, Ти з неволі їх звільни,
Бо гіркота полинна у гортанні
Моєї з бісівщиною війни.

Зроби мій дух слабкий, міцніш за крицю,
Щоб виграти оцей нерівний бій,
Щоб , врешті решт, я, як відбита птиця,
Пірнула в Твій спасаючий прибій!?

Й Пантелеймону завтра помолюсь відкрито...
А Ти почуй, Ісусе!? Маргарита


Рецензии
Дорогая моя Маргарита, как хорошо Вы написали ко Дню великомученика Пантелеймона!
Иконку с его изображением, освященную, всегда ношу с собой…

Наташа Корецкая   10.08.2023 19:50     Заявить о нарушении
Так, люба Наталочко, бо св.Пантелеймон - то найперший Цілитель після Верховного Цілителя - Господа! Дякую за відвідини, дорогенька, та схвальний відгук Вашої прекрасної душі! З Любов'ю - Маргарита

Маргарита Метелецкая   11.08.2023 10:10   Заявить о нарушении